9 СІМЕЙ ВПО ОТРИМАЛИ КРЕДИТИ

     Вчора був підписаний дев`ятий договір про надання пільгового (безвідсоткового) кредиту на будівництво житла родині внутришньо переміщених осіб. Таким чином усі п‘ять мільйонів гривень, які були передбачені в цьогорічному бюджеті міста Харкова  для надання цих кредитів повністю використані за призначенням.  

TORT VPO      А сьогодні колектив нашого управління з цього приводу отримав несподіваний та приємний сюрприз.   Представники громадської організації  «Департамент захисту ВПО України» подарували торт з логотипом Держмолодьжитла.

Доречи  цей торт був виготовлений також внутришньо переміщеними особами, які обрали Харківщину для подальшого життя, а в одному з міст обласного значення  відкрили свій невеликий бізнес.

      Актив громадської організації    діє у Харкові вже понад три роки. Серед пріоритетів організації і захист житлових прав своїх членів, у тому числі і шляхом започаткування та розвитку місцевих житлових програм. Саме їх зустріч з харківським міським головою Геннадієм Кернесом  стала поштовхом для започаткування нового напряму міської цільової програми будівництва доступного житла. Разом з іншими спорідненими громадськими організаціями  «Департамент захисту ВПО України»  також активно адвокатує поновлення фінансування та модернізацію державних житлових програм.

   Треба також зазначити, що як серед десяти позичальників, так і серед кандидатів на отримання кредитів для ВПО в місті Харкові, третину складають молоді сім‘ї.

     Ми разом з багатьма внутришньо переміщеними особами, які вже остаточно вирішили для себе стати харків‘янами, сподіваємось на подальше збільшення обсягів кредитування. Якщо не в поточному. так в наступному році. 

Відео за темою (3 хвилини)