І ЗНОВУ СОТИЙ ДОГОВІР.

100 2019 pidp    Сьогодні, 9 серпня в нашому управлінні відбулось чергове «виробниче свято». Ірина Цяцька стала учасницею Харківської міської програми будівництва доступного житла. А договір, укладений з Іриною виявився нашим сотим договором 2019 року. Менш двох місяців пройшло від першого «ювілейного» договору.

    Ірина разом з матусею пенсіонеркою Лідією Іванівною перебувають на квартирному обліку понад 33 роки, з листопада 1985 року. Тобто майже з початку дії «Правил обліку громадян,  які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», які були затверджені 11 грудня 1984 р.

  У минулому році родина тимчасово відмовилась від участі через брак коштів на внесення своєї частини вартості квартири. За рік заощадили необхідне і скористалися допомогою із бюджету   міста Харкова. І тепер багаторічна мрія стає реальністю. Жінки обрали  майбутнє житло у житловому комплексі «Мира – 2», що будується потужною будівельною компанією АТ «Трест «Житлобуд – 1». Будівництво буде завершено до кінця поточного року.

  Колектив управління щиро привітав 100 19 cvety«ювілейних» клієнтів та побажав злагоди та тепла у власній оселі, здоров‘я і миру.

   Того ж ми бажаємо усім нашим відвідувачам, і кандидатам, і учасникам житлових програм.

 

Ми працюємо для вас.

Слідкуйте за новинами