Незламне Харківське регіональне відділення Фонду: іпотечне кредитування триває!

Третій рік триває повномасштабне вторгнення російських агресорів до наших міст, містечок і сіл. На жаль, щодня маємо втрати. З іншого боку, день від дня в Україні народжуються діти, створюються нові сім’ї. Це означає, що життя триває і навіть у нинішніх умовах можна і потрібно працювати для людей.

Протягом першого кварталу 2024 року, на тлі відомих проблем, незважаючи на регулярні обстріли, попри відсутність електроенергії і хоча б мінімально комфортних умов для роботи Харківське відділення Держмолодьжитла продовжує працювати.

За рахунок коштів загального фонду бюджету Харківської міської територіальної громади регіональне управління отримало фінансування на суму 12,55 млн грн. Це дало змогу надати пільгові кредити 10 українським родинам: 5 сімей отримали молодіжний кредит, 3 сім`ї – як учасники бойових дій і по одній сім`ї – працівники бюджетної сфери і внутрішньо переміщені особи.

Інакше не може бути, адже для повноцінного життя родини забезпечення житлом є одним з найважливіших проблем – а водночас і найбільш складних. Навіть у цей воєнний час Харківська міська влада продовжує співпрацю з відділенням Держмолодьжитла «Харківське регіональне управління» заради важливої мети: створення можливості для молодих сімей і одиноких молодих громадян, учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, працівників бюджетних установ на пільгових умовах придбати власне житло за допомогою вигідного для людей кредиту.

Наші безстрашні воїни щодня боронять українські кордони, захищають суверенітет, незалежність і територіальну цілісність держави, обороняють у тому числі й Харків. У свою чергу, працівники бюджетних установ працюють задля збереження стабільності й розвитку економіки України, а внутрішньо переміщені особи обрали для себе та своєї родини нескорений Харків. Сім’ї цих сильних духом людей отримують нову оселю, а разом з нею і друге дихання та фактично нове життя в незламній і незалежній Україні.

Щиро радіємо за кожну родину, за кожну нову можливість, за кожну нову отриману та здійснену мрію наших громадян. Миру і процвітання всім нашим клієнтам і кожному українцю!