У ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УХВАЛЕНО ОБЛАСНУ ПРОГРАМУ

   Вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

 

Z dnem zbroynih sil

     Зокрема вітаємо військових - учасників житлових програм. Бажаємо тепла та затишку у ваших нових оселях! Так сталося, шо завдяки місцевим програмам за останні  чотири роки кількість учасників бойових дій серед наших клієнтів лічиться вже сотнями.

      Сьогодні, у День Збройних Сил України, депутати Харківської обласної ради ухвалили рішення про затвердження обласної Програми надання підтримки учасникам антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил для будівництва житла в Харківській області на 2019–2021 роки. Програма передбачає фінансування в обсязі 45 мільйонів протягом трьох років, по 15 мільйонів щороку.

   

 Нагадаємо, що надання безповоротної грошової підтримки учасникам бойових дій в зоні АТО в обсязі 40% розрахункової вартості житла, що будується за рахунок бюджету Харківської області здійснюється з грудня 2016 року. У поточному році за діючою програмою, житло придбали 50 сімей учасників АТО (4 з них - переселенці). До кінця року планується придбати ще 5 квартир.

    Усього за три роки дії програми житло змогли придбати 137 сімей учасників АТО.