З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2020 РОКОМ!

z novum 2019   Вітаємо усіх наших колег! Цей рік уявився несподівано важким. Ми разом витримали іспити на міцність, що обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень. Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся з нами. Щастя, здоров'я і благополуччя вам і вашим родинам!

    Вітаємо депутатів Харківської обласної ради на чолі із головою ради Сергієм ЧЕРНОВИМ, депутатів Харківської міської ради, Харківського міського голову Генадія КЕРНЕСА! Ви вже багато років поспіль не просто піклуєтеся про місцеві житлові програми житлові, а є взірцем для Ваших колег у інших регіонах нашої країни. Дякуємо за глибоке розуміння та послідовну плідну співпрацю в пошуку сталих рішень для забезпечення достатнім, безпечним та доступним житлом мешканців Харкова та області.

     Вітаємо наших партнерів! Щиро дякуємо за співпрацю, за Вашу надійність,  за Вашу професійність. Нехай наступний рік буде щедрим на безмежне натхнення, яскраві успіхи, приємний смак перемоги  та дарує процвітання Вашим колективам, злагоду і здоров’я Вам, вашим сім’ям!

    Вітаємо тисячи наших  учасників  програм та кандидатів! Зокрема позичальників нового напрямку – кредитування внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО (ООС), які так блискавично отримали власне житло.

  Новорічне свято - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Тож прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим роком. Хай забудуться ваші мрії, нехай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України — роком зміцнення і утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання!

  Колектив Харківського регіонального управління Держмолодьжитла.