ЩЕ РАЗ ПРО ЗАЯВИ ПРО НАМІР ВЗЯТИ КРЕДИТ. БУДЬТЕ УВАЖНІШИМИ ДО ДЕТАЛЕЙ!!!

Шановні відвідувачі! Увага, увага та увага!!!

    Сьогодні о 10:45 на сайтах усіх регіональних управліннь Держмолодьжитла з'явилось офіційне повідомлення про початок прийому заяв про намір отримати пільговий кредит для ВПО та учасників АТО/ООС.

      А вже у 12:07 надійшла перша заява. ? На цей час таких нікчемних заяв налічується вже 10. Ми вимушені телефонувати або відписуватися заявникам та роз'яснювати досить просту річ, а саме те, що ПРИЙОМ ЗАЯВ ПОЧИНАЄТЬСЯ у 09:00 за Київським часом 03 грудня 2019р. та припиняється у 18:00 5 грудня 2019.

Жодна заява, яка надійде на електронну пошту будь-якого регіонального управління раніше ніж визначений час - 09:00 3 грудня НЕ МОЖЕ БУТИ ЗАРЕЄСТРОВАНА. І не буде.

   Не треба хитрувати та намагатися опередити інших таким безглуздим засобом. Насправді користувачи Інтернету вже мають суттєву перевагу перед іншими, які вже готуються до завтрашнього чергування під двірима регіональних управлінь, сладають якісь списки та викладають іх у меседжерах та мережах... Порахуйте самі - для того, щоб заповнити заяву та анкету(ти) треба витратити не менш 5 хвилин. А скільки заяв  за ці перші 5 хвилин після старту надійде на електронну скриньку?  Може 5, а може і 50 ??? А що казати про десятого чи тридцятого у живій черзі?

      Тобто частина бажаючих скористуватися кредитом свідомо обрала довгий, витратний та малоефективний спосіб подання заяви. Це іх вибір і його треба поважати. Тому ми завтра, безумовно, з 9 години будемо обслуговувати живу чергу. Ніхто не має права відмовити у реєстрації заяви, якщо вона заповнена відповідно до інструкції. Ми, безумовно, допоможемо правильно заповнити необхідні поля у анкетах. Але ж, це все буде затримувати просування черги під двірима. Тому звертаємось до прихільників живої черги - знайдить можливість сьогодні або завтра з ранку роздрукувати бланки та заповнить іх заздалегидь.

     Нагадаємо, що можливість реєструвати свої наміри про участь у державних програмах за допомогою електронних  засобів Держмолодьжитло забезпечило ще у 2018 році, коли відвідувачи годинами очікували прийому, щоб надати докумени та потрапити до безнадійної черги на "Доступне житло". І за цей час ми отримували лише вдячні відгуки від кандидатів за визвілений робочий час та зекономлені на проїзді кошти. Також прозорість та контрольованість відкритих реєстрів не викликала жодних сумнівів.

     Наприкінці звернемо увагу на те, про що вже згадувалося вище - документи, які надходять на електронну пошту управління так же як і документи на паперових носіях повинні відповідати вимогам Інструкції по заповненню. Дуже часто заявники залишають незаповнені поля, допускають виправлення тощо.

      Перевірте себе уважніше, приділіть уваги деталям и нам не доведеться писати вам, що заява не приймається.

Ми працюємо для вас. Стежте за новинами.