ЧАС ОТРИМАТИ КРЕДИТ ДЛЯ ВПО

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ПЕРШОГО ВІДБОРУ!

Random 2     Вчора, 31 серпня, за допомогою рандомного (випадкового) процесу, відбувся другий (додатковий) відбір майбутніх позичальників Держмолодьжитла у  міжнародному проекті «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

       Цей захід проведено з метою подальшого освоєння коштів першого траншу для надання 3%-х кредитів. Всього було надано кредитів на 75,З8 млн. грн. Що декілька менше половини наявних коштів. З числа 150 переможців першого відбору фактично кредити отримали 67 ВПО. У тому числі 9 із 22 харківських переможців. Інші або відмовились від кредитування з різних причин, або виявилися такими, що не відповідають вимогам кредитування, або не з’явилися у встановлений строк.

       Саме тому було визначено, що знову 150 переможців мають можливість взяти участь в проекті.

    Результати випадкового відбору по регіонам країни підтверджують  пропорційність загальної кількості місцевих кандидатів. Переважна більшість переможців це ті, що обрали столицю для майбутнього життя. Знову ж друге місце у довжині списку кандидатів посідає наша область.  Саме тому зі 150 переможців на Харківщину на цей раз випало 19.

   Ми  вітаємо з перемогою у відборі усіх за цим переліком:


1          Цмак Катерина Володимирівна

2          Перепелюкова Олена Василівна

3          Єрмоленко Анатолій Сергійович

4          Омельченко Микита Андрійович

5          Михайленко Андрій Леонідович

6          Мілехіна Олеся Олександрівна

7          Шестакова Ганна Олександрівна

8          Діхтяр Ярослав Леонідович

9          Любашенко Артем Вікторович

10       Кураєва Яна Юріївна

11       Линник Анна Володимирівна

12       Жарова Юлія Олегівна

13       Ков'ях Інна Миколаївна

14       Зуєв Юрій Олександрович

15       Юрченко Юрій Вікторович

16       Нагорнюк Юрій Анатолійович

17       Каліуш Веніамін Валерійович

18       Бондаренко Олена Володимирівна

19       Калюжна Олена Євгенівна

    Сьогодні з усіма переможцями обов‘язково зв‘яжуться наші фахівці щоб надати, у разі необхідності, додаткові консультації та поради, узгодити дати та час відвідування офісу регіонального управління. Запевняємо, що жодне ваше питання не залишиться без відповіді.

    На вибір об‘єкту кредитування та збір необхідних документів у вас, шановні переможці, є 20 календарних днів. 

     Цілком можливо, що дехто з вас, обраних учора переможців, опиниться не зовсім готовим до отримання кредиту саме зараз? Нічого незвичайного та фатального у цьому немає. Практично за усіма напрямками нашої роботи спостерігаються відмови від, здавалось би, бажаної допомоги. Тому просимо, у такому випадку, письмово повідомити нас про свою відмову від отримання кредиту на цей час. І нагадуємо, що у разі відмови залишається можливість взяти участь у наступних розіграшах проєкту. Правда для цього потрібно буде знову подати заяву про намір, оскільки чинний індивідуальний ідентифікатор буде заблокований програмою, як використаний. 

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.