ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО РЕОРГАНІЗУЄТЬСЯ В ІНТЕРЕСАХ КЛІЄНТІВ

Реорганізація 2     Триває реорганізація Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Фонду. Це рішення зумовлене прагненням до подальшого удосконалення роботи, оптимізації та осучаснення технологічних процесів установи. Результатом стане подальше наближення діяльності Держмолодьжитла до інтересів та побажань клієнтів.

     Реорганізація проводиться згідно з рішенням правління Держмолодьжитла від 3 жовтня 2022 року №117 та наказом Мінрегіону від 10 листопада 2022 року №207.

     Усі регіональні управління Фонду, які досі діяли як окремі юридичні особи, будуть приєднані до центрального апарату Держмолодьжитла.

     Відповідно до вимог чинного законодавства, в кожному регіональному управлінні створені і діють ліквідаційні комісії.

     Звертаємо увагу клієнтів: робота на місцях не припиняється, регіональні підрозділи і надалі виконуватимуть свої функції, але вже як відділення – структурні підрозділи Держмолодьжитла. Так само, як і до цього, наші фахівці у кожному регіоні будуть обслуговувати клієнтів, працювати з місцевими органами влади та самоуправління, представляти Фонд у кожній області.

     Ми хочемо стати ще комфортнішими для вас і зробимо все від нас залежне, щоб робота Держмолодьжитла була ще більш якісною.

     Якщо у вас виникли додаткові питання, можете звернутися до нас за телефоном:  (044) 363 10 80  або електронною поштою:  fond@molod-kredit.gov.u a .

УВАГА!

     Шановні відвідувачі! Ви щойно прочитали офіційне повідомлення від керівництва Держмолодьжитла.

     Колектив Харківського регіонального управління,  як ми вже повідомляли, з квітня поточного року працює у дистанційному режимі. Більшість персоналу знаходиться поза межами міста. Відсутність сховищ безпосередньо поблизу офісу створює, у разі повітряної тривоги, небезпеку  для працівників управління і відвідувачів. Авжеж протягом усього часу військової агресії ми  не залишили без вирішення жодного питання наших клієнтів.
   Ми щиро дякуємо усім вам за порозуміння. Особливу повагу викликають позичальники, які, незважаючи на усі складнощі, продовжують  сумлінно виконувати свої зобов‘язання за укладеними договорами. І тим самим поповнювати бюджети Держави, області та рідного міста. Ми пишаємся нашими клієнтами, які б‘ють ворога, які віддали себе волонтерській справі, які зараз беруть участь у відновленні Харкова. Усім іншим ми  щиро бажаємо зберегти себе, свої родини та, як скоріше повернутися додому у мірний Харків.

Слідкуте за інформацією.

Ми любимо Харків. Ми працюємо для вас!