ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛУ – 32 РОКИ

 

04 липня 2024 року у головному офісі «Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву» відбулася онлайн-нарада за участю співробітників центрального апарату і директорів регіональних відділень з нагоди 32-річчя установи. 

Голова правління Держмолодьжитла Микола Марчук привітав колектив з річницею створення і зазначив, що завдяки наполегливій праці усіх співробітників, Фонд на цей час є установою, яку поважають і якій довіряють громадяни України та іноземні партнери.

Регіональні відділення і працівники Держмолодьжитла були відзначені почесними відзнаками.

В складні часи для нашої Держави Харківська міська рада, забудовник та Відділення прикладають максимум зусиль та роблять усе можливе за для реалізації державних та місцевих програм з отримання позичальниками  омріяної оселі.

 Пишаємося, що колектив Відділення Держмолодьжитла «Харківське регіональне управлення» було нагороджено «Подякою за сумлінне виконання службових обов’язків» та Відзнакою  було відмічено начальника Відділення Держмолодьжитла «Харківське регіональне управління» Заїку Нелю Василівну, яка працює в Держмолодьжитлі вже понад 23 роки.

Дякуємо за визнання нашої праці, за Ваші теплі та щирі привітання!