ДО УВАГИ КАНДИДАТІВ НА ОТРИМАННЯ КРЕДИТІВ ДЛЯ ВПО ТА ООС !

      Шановні кандидати на отримання пільгових кредитів на придбання житла для внутрішньо  переміщених осіб та учасників проведення АТО (ООС)!

    Вважаємо за необхідно висвітлити причину затримки оприлюднення остаточного списку кандидатів на отримання кредитів по Харківському регіональному управлінню Держмолодьжитла.

     Як вам відомо, працездатність сайту Держмолодьжитла було встановлено у вечорі   4 грудня. А вже 5 грудня, після оприлюднення перших списків кандидатів, до управління  почали надходити повідомлення та скарги, пов‘язані з деякими недоліками чи помилками.

     Природно, найбільш важливим питанням є місце у списках, яке прямо пов‘язане із часом надання (прийому) заяви. Враховуючи це ми і організували свою роботу по опрацюванню прийнятих заяв. Найголовнішим вважалось вірно встановити черговість кандидата. Звірити час надходження електронних заяв буцімто не складно. Але, враховуючи, що багато хто із заявників неодноразово надсилали виправлені анкети, треба було знайти перший вірний варіант або «склеювати»  роздруківку із різних посилань та враховувати час останнього надходження. Заяви, що надавалися особисто на паперових носіях також мають відмітку про час реєстрації. Якщо час співпадав з електронною заявою, пріоритет мала паперова.

   Нажаль, через цю  кропітку роботу були допущені помилки у прізвищі деяких кандидатів або невірно вказані ініціали. Вибачаємось та одночасно просимо усіх, у тому числі тих, хто надав заяву 5 грудня і поки що не бачить себе у списку, у разі виявлення таких помилок надіслати повідомлення на нашу електронну пошту.

   Виявились і більш значущі прояви «людського фактору».  Операція розподілу заяв на два окремих списку також була зроблена не ідеально. Як результат декілька кандидатів із числа учасників АТО опинилися у списку ВПО. Виправлення таких помилок призведе до зміни порядкових номерів у інших кандидатів. Просимо не панікувати. Будь-які дії зі списками здійснюються на обґрунтованих підставах.

    Саме для забезпечення максимальної якості остаточних писків нам і потрібен додатковий час. Зараз більшість працівників приймає громадян  учасників «Доступного житла», укладаються договори  та готуються документи на комісію Мінрегіона. Тому декілька повільно іде ретельна перевірка списків. Але сьогодны ми це зробимо. 

СПОДІВАЄМОСЬ НА ПОРОЗУМІННЯ.

 

Ми працюємо для вас. Стежте за новинами.