HAPPY NEW YEAR!!!

Шановні друзі!

Колеги, партнери, клієнти? кандидати чи просто випадкові відвідувачі нашого сайту!

Приймить вітання з прийдешнім Новим Роком!

Yolka        Новий рік – час оновлення та розвитку, точка відліку нового життя. Щоб 2022 почався вдало, важливо закінчити поточні справи і відпустити те, що вам заважає.

       Новий рік – це сімейне свято, якою би банальною ця фраза не була. Залишайтесь вдома!

         Це свято має сакральний зміст – момент перемоги зими над весною, коли темні сили, з якими наші предки асоціювали зиму, починають слабшати. У час зимових свят в Україні пращурами особливо цінувалися міцні родинні, сімейні зв’язки, спілкування в колі близьких. Зробить це і ви.

         Зустричайтесь з друзями і родичами. Особливо якщо ви давно не бачилися. Обговоріть, як пройшов ваш рік, і поділіться планами на майбутнє. Така зустріч дуже зблизить вас.

        Рік, Різдво – це ті свята, що нагадують нам дитинство. Кожна українська родина має власні новорічні традиції. Якщо про них не забувати і підтримувати їх, то стане легше жити, світ навколо подобрішає.

            Психологи радять увійти у 2022 рік з легкою душею без образ і жалю. Попросіть вибачення у всіх, кого ви образили, і прощайте самі. А якщо у вашому житті є неприємні і зайві люди, заздрісники і ненависники – відпустіть їх.

       Попереду зимові свята. Зробить свою новорічну казку у колі близьких вам людей. І далі робить лише те, що вмієте та любите. Отримуйте задоволення від результатів. І в наступному обов‘язково казка поступово перетвориться на реальність.

З Новим роком!

Щастя і здоров‘я вам та вашим рідним.