КВІТНЕВІ ТЕЗИ

    Ось знову робочий місяць закінчується значно раніше ніж календарний. Знову можливо не очікуючи звітів поділитися підсумками роботи. На цей раз спробуємо декілька змінити ракурс погляду на місяць, що минає.

1. Не відступати перед труднощами.

 Як ми повідомляли раніше, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, нам прийшлося у квітні пристосовуватися до тимчасово зайнятих приміщень в офісному центрі по наших кантактів (праве крило першого поверху, оф.89). Одразу виниклі деякі незручності.   Єдиним покращенням виявилось суттєве наближчення до метро.      ZAPIS              

Вперше за багато років ми вимушено впровадили попередній запис на традиційні (щовівторка) первинні консультації. Менш комфортними уявилися умови праці персоналу. Багато часу знадобилося на організацію обмеженого простору приміщень. Трохи незвичними як для відвідувачів, так і для фахівців управління виявилися пристрої контролю доступу до службових приміщень ( електронні замки, домофон).

Натомість ці зміни призвели до необхідності модернізувати та оптимізувати робочі процеси.

І першою новаціє став перехід на SIP- телефонію та налаштування  сучасної багатоканальної АТС.  IVRВідтепер у кожного працівника є окремий канал зв‘язку. А голосове меню прийняло на себе функції диспетчера. Тобто ви можете телефонувати за будь-яким номером з наших кантактів, а автоматичний "секретар" з‘єднає вас з необхідним фахівцем.

 

2. Не знижувати темпів.

   Хоча у квітні було сього 20 робочих днів, але ж, як і у попередньому березні, нами було укладено 12 нових договорів. Усі, виключно за рахунок коштів міста Харкова:

- 3 пільгових молодіжних кредитів надано на загальну суму 2,27 мільйона гривень;

- 2 харківські родини, які перебувають на картобліку отримали безповоротну грошову субсидію на будівництво «доступного житла». Витрачено 0,52 мільйона гривень;

- 2 кандидати з числа працівників бюджетних установ,  комунальних підприємств або вищих  закладів освіти міста Харкова отримали пільгові кредити на загальну суму 1,2 мільйона гривень;

- 4 пільгових кредити надано учасникам бойових дій в зоні АТО на 2,27 мільйона міських бюджетних коштів;

- 1 пільговий кредит на суму 0,67 мільйона гривень отримав черговий кандидат із реєстру внутрішньо переміщених осіб.

 

3. Не зупинятися на досягнутому.

    Існують обґрунтовані сподівання на те, що травень, не зважаючи на достатню кількість святкових днів, стане не менш продуктивнішим за квітень. По-перше  підготовлені та спрямовані до кредитного комітету необхідні документи для надання чергового молодіжного кредиту за рахунок власних коштів Держмолодьжитла. До речі, ставка НБУ у квітні зменшилась до 17,5 % і ці кредити стали ще вигіднішими. По-друге трохи не вистачило залишків на рахунках управління для надання пільгових кредитів черговим кандидатам з молодіжного реєстру та  реєстру ВПО. Це означає, що одразу після планових поповнень наших рахунків коштом міського бюджету у травні, ці договори будуть укладені. Окрім цього, ми знову ж очікуємо започаткування дії обласної програми для учасників бойових дій в зоні АТО (ООС).
В травні також очікується поповнення переліку об‘єктів будівництва в програмах. Нагадаємо, що декілька будинків були достроково завершені будівельниками. І зараз вони готують нові пропозиції новобудов з достатнім рівнем готовності для завершення протягом поточного року.

    Слідкуйте за нашими новинами та оголошеннями. Ми працюємо для вас.