ЛИПЕНЬ ТА 7 МІСЯЦІВ 2020 РОКУ

parovoz    Минулий місяць не був відзначений якимись-то значущими подіями. До адаптивного карантину, як-то вже усі адаптувалися (пробачте за тавтологію). Залишилось, як і у попередні місяці роботи, побоювання – чи вистачить доходів до бюджету міста на планові видатки за нашими програмами? Зрозуміло ж, що підступний вірус «вдарив» практично по усім підприємствам та працюючим, а ПДФО є далеко не останнім джерелом поповнення міських бюджетів. Одночасно дотримання карантинних заходів вимагає низки незапланованих раніше та у той же невідкладних видатків бюджетних коштів…

    Але, хоча на із затримкою на тиждень, кошти надійшли на наші казначейські рахунки. Таким чином, ми не гальмуючи на зупинках, продовжували рухатися далі.

 

   Всього у липні було укладено 22 нових договори за усіма місцевими програмами та використано 11,15 мільйони гривень. У тому числі: 430 тис. грн. із бюджету області та 10,72 млн. грн. із бюджету міста Харкова.

            Всього за 7 місяців нашим управлінням було отримано та використано за призначенням 57,52 мільйона гривень та укладено 92 договори за усіма напрямками роботи.

   Детальніше загальна картина виглядає наступним чином:

1 довгостроковий кредита на будівництво житла молодим громадянам за рахунок власних коштів Держмолодьжитла на суму 690 тисяч гривень;

29 пільгових молодіжних кредитів було надано за рахунок бюджету міста Харкова. На це знадобилось 25,69 мільйона гривень;

9 сімей з числа працівників бюджетних,   комунальних  або вищіх навчальних закладів  Харкова отримали пільгові кредити на загальну суму 4,95 мільйона гривень;

21 пільговий кредит надано учасникам бойових дій в зоні АТО на суму 14,72 мільйона гривень;

7 сімей внутрішньо переміщених осіб отримали пільгові кредити на загальну суму 4,79 мільйона гривень;

19 сімей отримали держпідтримку (бесповоротню грошову субсидію) на будівництва житла, з яких– 16 за напрямком 50/50 (витрачено 4,87 млн. грн.) і 3 за напрямком 40/60 (на суму 0,69 млн. грн.)

-6сімей учасників бойових дій в зоні АТО і ООС отримали підтримку на будівництво житла за рахунок бюджету Харківської області на загальну суму 1,11 мільйона гривень.

   Як завжди зараз йде підготовка та укладання чергових договорів за міськими програмами для використання залишків тогомісячних надходжень.

   Використовуємо і наявні кошти для учасників АТО і ООС за обласною програмою. Ця програма помітно активізувалася після затвердження нового списку кандидатів. Вважаємо, що до кінця серпня усі залишки від першого п’ятимільйонного «траншу» будуть використані за призначенням.

     У державному бюджеті кошти для надання держпідтримки на будівництво доступного житла та на молодіжне пільгове кредитування не передбачені. Але розподіл власних кошті Держмолодьжитла на серпень дає змогу надати ще один молодіжний кредит .

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.