Молода сім’я з Харкова стала власниками власного омріяного житла

       Власне житло – це мабуть мрія кожної молодої сім’ї з дітьми, бо тільки вдома ми відчуваємо себе сильними, захищеними і в безпеці. Це те місце без ми відпочиваємо, набуваємо нової сили та енергії. І дуже хочеться, щоб кожен дім був наповнений дитячим сміхом, радісними зустрічами, теплими і мирними вечорами з близькими.

       І нажаль не всі молоді сім’ї можуть здійснити цю мрію.

       Ми всі проживаємо складний час і складні миті життя, але треба намагатися жити заради себе, своїх дітей та свої батьків.

       Ми, як батьки, як громадяни своєї незалежної держави, повинні завжди і кожну мить думати і дбати  про своїх дітей, бо вони наше майбутнє.

      Так, дуже весела, дружна і любляча сім’я Андрія Козирєва з міцного, немов залізо Харкова, незважаючи ні на що, просто вірить в світле та мирне майбутнє. І для своїх двох дітей Михайлика, якому 7 років і Марійки, якій лише 1 рік, за рахунок бюджетних коштів Харківської міської ради та плідній праці Харківського регіонального управління в травні 2024р. отримали трьох-кімнатну квартиру в одному з районів міста.

        Андрій зі своєю дружиною Оксаною та їх чудовими дітками були дуже схвильовані і водночас дуже щасливі, коли їх погодили на кредитування.

       Ми дуже раді за цю чудову сім’ю і бажаємо їм достатку, добробуту і мірного неба! Нехай всі Ваші мрії здійсняться в новій оселі!