НАБИРАЄМО ОБЕРТІВ. ПІДСУМОК 1 КВАРТАЛУ.

ZEMLYA V MASKE

 

     Не можемо не торкнутися (вже за звичай) останніх новин від МОЗ України. Подекуди повідомляють про нові рекорди щодо кількості одужавших чи кількості щеплень. Але ж Харківщина демонструє динаміку зростання захворюваності та не входить до п’ятірки лідерів лише тому, що в деяких областях ситуація ще гірша. Понад тисячу нових захворівших щодня! Сьогодні повідоміли про +1132 за добу!!! Вважаємо, що до «червоної зони» нас відділяє зовсім не багато. І вже другий працівник нашого управління додав даних до цієї статистики.

    Авжеж ми продовжуємо працювати у закритому режимі. І так склалося, що можемо вже зараз доповісти вам, шановні відвідувачі, про підсумки першого кварталу. Залишків коштів на рахунках управління виявилось недостатнім для укладання чергових договорів. Тому ми та наступні кандидати в очікуванні наступних, квітневих, надходжень ресурсів із бюджету Харкова. Можливо і обласна програма для учасників АТО/ООС також отримає перші результати в наступному місяці. Але про це розповімо потім. А зараз про те, що зроблено.

   Березень виявився продуктивнішим за попередній місяць. Використав 14,86 мільйона гривень бюджетних коштів ми уклали 14 нових договорів за усіма напрямками Харківської міської програми будівництва доступного житла. А перший квартал поточного року набагато продуктивнішим ніж у минулому році. Тоді укладено 10 договорів на загальну суму 8,28 мільйонів гривень на будівництво 13 квартир.

    А зараз у перші три місяці ми уклали 29 договорів для будівництва 36 квартир за Програмою, на які використали 22,7 мільйони гривень.

Groshi and domiki

   Детальніше:

14 пільгових молодіжних кредита. На це знадобилось 12,19 мільйона гривень;

7 пільгових кредита надано учасникам бойових дій в зоні АТО  на загальну суму  5,55  мільйона гривень;

4 сім’ї з числа працівників бюджетних,   комунальних  або вищіх навчальних закладів  Харкова отримала пільговий кредит на суму 2,65 мільйона гривень;

- 1пільговий кредит на суму 419 тисяч гривен виданий за реєстром внутрішньо переміщених осіб.

3 сім‘ї харків‘ян зі списків позачерговиків отримали держпідтримку (бесповоротню грошову субсидію) на будівництва житла в розмірі 1,84 млн. грн. за напрямком 50/50;

  Учасники програми - позичальники УКРГАЗБАНКА своєчасно отримали часткову компенсацію відсотків, сплаченим по іпотечним кредитам, в загальній сумі – 39 тис. грн.

    У Києві, продовжується  розгляд  центральними органами виконавчої влади проекту постанови Уряду, якою буде врегульовано порядок надання пільгових кредитів внутрішньо  переміщеним особам за рахунок коштів, виділених Урядом Федеративної Республіки Німеччина.

    

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.