НЕ ДАМО ХВОРОБІ ШАНСУ!

До уваги громадян!

У зв’язку з оголошенням Кабінетом Міністрів України профілактичних протиепідемічних заходів і обмежень. викликаних загрозою поширення коронавірусної інфекції, що діятимуть орієнтовно до початку квітня 2020 року, адміністрацією Держмолодьжитла ухвалене рішення запровадити для працівників установи на цей період робочий режим із 09.00 до 16.00 без врахування часу на обідню перерву.

Також рекомендовано мінімізувати проведення нарад, скоротити до достатніх обсягів особисте спілкування відвідувачів і працівників Держмолодьжитла, в т.ч. регіональних управлінь та Іпотечного центру.

У зв’язку з цим керівництво Харківського регіонального управління Держмолодьжитла наполегливо просить вас на період до 03.04.2020 р. користуватися дистанційним каналам спілкування з фахівцями управління.

Офіс буде працювати в максимально закритому режимі.

Очні КОНСУЛЬТАЦІЇ, як первинні, так і повторні ВІДМІНЯЮТЬСЯ!

Прохання в зазначений період:

1.                  Уважно вивчати матеріали сайту. 95% відповідей на ваші питання містяться безпосередньо на відповідних сторінках. Інші 5% - можна знайти, скористувавшись гіперпосиланням на нормативні акти.

2.                  Звертатися до потрібних вам спеціалістів Фонду за телефонами:

(057) 705-27-03;  (057) 717-27-79; (057) 705-13-55 ;(057) 715-66-33

В офісі працює багатоканальна міні-АТС, уважно користуйтесь послугою «електронного секретаря».

3.                  Конкретні питання можна задавати надіславши листа на електронну адресу управління: khv.20@molod-kredit.gov.ua. Ви обов‘язково отримуєте відповідь. Але, можливо, не миттєву. Якщо за день надійде багато аналогічних питань, ми оприлюднимо загальну відповідь на головній сторінці.

4.                  Реєструватися для участі в державних програмах: «ДОСТУПНЕ ЖИТЛО» та «КРЕДИТ З СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ» просимо виключно через відповідні сторінки сайту. Найближчим часом ми спробуємо впровадити засоби для дистанційного подання анкет кандидатів на «Доступне житло» за рахунок бюджета м. Харкова. На місце у реєстрах кандидатів на отримання кредитів дата подачі анкети не впливає.

Наголошуємо: Харківське регіональне управління Держмолодьжитла продовжує працювати з ПОЗИЧАЛЬНИКАМИ та іншими УЧАСНИКАМИ програм, з якими ми вже пов‘язані договірними відносинами і з КАНДИДАТАМИ для укладання нових договорів з урахуванням необхідності додержання протиепідемічного режиму. Просимо наших клієнтів:

- замовляти потрібні довідки заздалегідь надіслав заяву по e-mail;

- попередньо узгоджувати час зустрічі з фахівцями, щоб запобігти очікування в коридорі;

- в жодному випадку не треба ризикувати здоров’ям; якщо ви відчуваєте ознаки хвороби - перенесіть час відвідування;

- по можливості придбати захисні маски.

Звичайний графік роботи Держмолодьжитла буде відновлено після скасування протиепідемічних заходів та обмежень органами влади.

Нагадуємо про необхідність відповідально ставитися до власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Профілактичні заходи – у інтересах кожного громадянина.

Разом ми подолаємо цю загрозу. Дякуємо за розуміння!

Пільгуйте за новинами. Ми працюємо для вас.