НОВІ БУДИНКІ У НОВОМУ РОЦІ

MIRA 2 panorama    У минулому році наші партнери - будівельники  успішно та своєчасно закінчили будівництво десятків житлових будинків. У тому числі і тих, які використовувалися в житлових програмах Держмолодьжитла.   Таким чином на дуже популярне питання: "А як довго потрібно чекати кінця будівництва учасникам житлових програм?" багато харків'ян дадуть відповідь - "Кілька місяців". А деякі навіть - "Не більше тижня". І це правда. Тому, що останні договори на пускові об'єкти укладалися зовсів незадовго до їх завершення.       Levada panorama     

     Вже досить скоро повинно розпочатися пільгове кредитування молоді та інших верств населення міста. Для того, щоб учасники програм,  як і раніше, мали можливість вибору відповідної власним бажанням квартири будівельники приготували черговий пакет пропозицій.            Пропозиції були розглянуті і схвалені реешеніем виконавчого комітету Харківської міської ради вчора, 06 лютого. Всього в програми запропоновано включити 10 нових об'єктів житлового будівництва з різним ступенем будівельної готовності. Але усі вони будуть завершені до кінця 2019 року.

Більшість нових об'єктів є продовженням тих же, знайомих житлових комплексів, які  користувалися попитом у попередні роки.

У ЖК "Миру -2"  - три 9-поверхових будинки, а саме №№ 3; 4 та 6.

У ЖК "Левада" учасникам запропонують квартири в 16 поверхівках №№ 12; 14 та 15.

Sokolniky panoramaПродовженням ЖК "Веселковий" (проспект Льва Ландау,52) є будинок №4.

Ще два будинки (№1 та №2) ЖК «Рогатинський» будуть використані в програмах.

Є і нова пропозиція – житловий будинок №3 у престижному житловому комплексі «Сокольники» по вулиці Професорській,30

 

  Найближчим часом, одразу после проведення Держмолодьжитлом відповідного аналізу та укладання договорів между нашим управлінням та забудовниками, нові об'єкти будуть запропоновані учасникам житлових програм.