НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Достроково завершено будівництво трьох житлових будинків. У тому числі двох, які використовуються в житлових програмах. Це будинки 9 та 12 у житловому комплексі «МИРА – 4».

Mira 4 9 01.08.18    Ще сім родин позичальників нашого управління незабаром отримують у власність власне житло.

Чотири довгострокових пільгових кредити було надано за рахунок бюджету міста Харкова і ще один молодіжний кредит – за рахунок власних коштів Держмолодьжитла. Також квартири в цих будинках обрали для себе одна родина учасника АТО та одна родина з числа внутрішньо переміщених осіб. Усі кредити були надані у поточному році.

Одночасно наш постійний та надійний партнер – «Трест «ЖИТЛОБУД – 1» повідомив про початок продажу квартир в останніх об’єктах будівництва поточного року в житловому комплексі «МИРА - 1» , а саме будинках 12 та 14, які раніше були акредитовані для участі в програмах. Це гарна новина, оскільки вибір житла для кандидатів на отримання кредитів або держпідтримки на будівництва у серпні – вересні збільшитеся.

 

УВАГА! «Трест «ЖИТОБУД – 1» також повідомляє про випадки шахрайства. Чоловік видає себе за виконроба, бере гроші та зникає.