ОПИТУВАННЯ

Шановні відвідувачі!

Як ми вже неодноразово казали, ми намагаємся підвищити рівень інформатизації сайту. На його сторінках міститься безліч інформації про регіональне управління, про зміст нашої діяльності, про результати роботи… Ми максимально відкрити та наприкінці, майже кожної, чергової публікації пишемо «Ми працюємо для вас»…

Moya ruka

 

А хто ви, там, по той бік екранів?

Що ми знаємо про вас? Чого вам треба?

Давайте познайомимось?

 

  Суха статистика каже, що з початку року, так чи інакше сайтом скористувалося біля 19 000 осіб. З них 17 000 завітали до нас вперше (!) Це вже цікавий факт, враховуючи, що ми маємо понад тисячу клієнтів та ще більше кандидатів.

Довідково:

- «Клієнт» - громадянин, з яким вже укладено договір. Іншими словами це УЧАСНИК «програми»;

-«Кандидат» - громадянин, якій ще не став Клієнтом, але ж свідомо вирішив скористатися нашими послугами та, у встановленому порядку, зафіксував свій намір скористуватися бюджетними (державними та/або місцевими) коштами і відтоді перебуває в одному або декількох Реєстрах (списках, переліках).

  Вочевидь, переважна більшість відвідувань це спроба дізнатися, що це за установа така та як і що вона робить? Чи можуть допомогти саме мені? А ще на сайт за інформацією, за для її поширення, можуть звертатися журналісти, представники громадських об’єднань. Професійний інтерес може виникати у представників широкого кола фахівців. Від наших колег з інших регіонів та пов‘язаних з нами органів влади до контролюючих чи правоохоронних структур.  

   Маємо бажання та наміри зробити сайт дійсно корисним та зручним для будь-якого відвідувача «інформаційним кіоском», де вичерпні та достовірні відповіді можна буде отримати за лічені хвилини у доступній формі.

  Але ж модернізація потребує ресурсів. А вони, як відомо, не гумові. Для того, щоб наші заходи були послідовними та ефективними просто необхідно з‘ясувати, хто саме та з якою ціллю користується сайтом нашого управління. Зрозуміло, що без вашої допомоги нам цього не зробити. Тому зараз ми разом спробуємо намалювати, у загальних рисах «соціальний портрет» відвідувачів. Впевнені, що це буде не останнє опитування.

Додане 14.08.2020 - Шановні відвідувачі.Нажаль за 6 днів опитування лише 26% з тих, хто прочитав цю статтю, відгукнувся на наше прохання...  Відверто кажучи. ми розраховували на більше.

А зараз, будь ласка, пройдіть опитування. Це не довго. Тіснить на кнопку…

Proyty opytuvannya