ПЕРШІ СЕРЕД РІВНИХ.

 VAS ANN SOK      Вчора, 20 лютого, у Києві відбулася робоча нарада за участю членів правління, директорів регіональних управління/Іпотечного центру та керівників структурних підрозділів центрального апарату Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Захід проводився за підсумками презентації стратегій розвитку кожного РУ, які тривали протягом минулого тижня.

     Очільник  Держмолодьжитла, Сергій Комнатний, підсумовуючи тиждень напруженої роботи, зокрема зазначив: «Ми маємо зробити все можливе, щоб реалізація житлових програм стала одним із стратегічних завдань Державної стратегії регіонального розвитку до 2027 року. Ефективне поєднання оптимізації внутрішніх процесів із політичною активністю керівництва Фонду в центрі та регіонах дадуть очікуваний результат».

Більше інформації Ви знайдете на сайті Держмолодьжитла.

      Як завжди, були оприлюднені результати щорічного оцінювання роботи регіональних управлінь.1 misce

      За результатами рейтингової оцінки Харківське управління біло визнано найкращим в 2018 році.    

Практиці рейтингового оцінювання роботи управлінь вже сім років. Наше управління жодного разу не покидало трійку лідерів. А перехідний приз за 1 місце знову проведе рік в Харкові.

    Треба зазначити, що рейтингова оцінка є інтегральною . Тобто складається із багатьох окремих кількісних та якісних показників роботи. Якщо Полтавське регіональне управління також тричі посідало перше місце у рейтингу, то на цей раз до трійки лідерів потрапило Миколаївське регіональне управління. Миколаїв це єдине місто, якому ми протягом останніх років поступаємось у кількості наданих молодіжних кредитів. А Черкащина, наприклад, демонструє недосяжну для нас кількість районних (в області) програм.

SHERBINA   Вітаємо з відзнакою за прогрес в роботі колектив Запорізького регіонального управління. Не дуже просто за рік піднятися у рейтингу на 8 позицій.

 Колектив Держмолодьжитла прагне до збільшення обсягів та підвищення якості своєї роботи. Ми вдячні усім колегам за їх щоденну працю  та творчій підхід до загальної справи. А узагальнений досвід реалізації різноманітних місцевих житлових програм стає поштовхом для розвитку нашого управління.

   

Одночасно за нашу першість ми щиро дякуємо :

-  керівництво міста Харкова за постійну увагу до розвитку та вдосконалення житлових програм та плідну співпрацю  з їх реалізації;

- харківських будівельників, які сумлінно беруть участь в програмах Держмолодьжитла . У першу чергу це, безумовно, могутній  високопрофесійний колектив Тресту  «ЖИТЛОБУД -1» на який припадає левова частка навантажень з нашого боку. У минулому році інша відома харківська будівельна компанія "ЖИТЛОБУД - 2" помітно збільшила свою участь у житлових  програмах. 

- Харківську обласну громадську організацію “Спілка ветеранів АТО за плідну та конструктивну співпрацю. Завдяки цієї  організації ще три роки буде діяти обласна програма надання підтримки на будівництво житла учасникам бойових дій в зоні АТО та ООС.