ПІДСУМКИ ТРАВНЯ. ПОВІЛЬНЕ ЗРОСТАННЯ.

Загальна кількість, укладених з початку року за усіма напрямками діяльності, договорів на кінець травня досягла 43. Це на 7 договорів менше ніж у минулому році.

       Протягом п‘ятого місяця року нами було укладено 13 нових договорів.

        Стале фінансування з бюджету міста Харкова дало змогу укластии 10 договорів за програмою будівництва доступного житла, а саме:

- 4 харківські родини, які перебувають на картобліку отримали безповоротну грошову субсидію на будівництво «доступного житла». Витрачено 0,83 мільйона гривень;

- 1 кандидат з числа працівників бюджетних установ,  комунальних підприємств або вищих  закладів освіти міста Харкова отримав пільговий кредит у сумі 0,62 мільйона гривень;

- 3 пільгових кредити надано учасникам бойових дій в зоні АТО на 2,08 мільйона міських бюджетних коштів;

- 2 пільгових кредита на загальну суму 0,97 мільйона гривень отримали чергові кандидати із реєстру внутрішньо переміщених осіб.

       Ще 2 пільгових  кредитів на загальну суму 1.88 мільйона гривень було надано за Харківською міською програмою молодіжного кредитування , а один молодіжний кредит був наданий за рахунок власних коштів Держмолодьжитла.

         Як бачимо, суттєвого нарощування темпів у травні не спостерігалося. Із      очікувань виправдалося лише надання кредиту за рахунок власних коштів Держмолодьжитла. Обласна програма для учасників АТО та ООС впритул наблизилась до започаткування, але ж кошти надійдуть вже у червні. З фінансуванням «доступного житла» із Держбюджету – навпаки. Кошти в обсязі 400 тис. грн. надійшли на наш рахунок ще на початку місяця, а саме 6-го травня. Але ж, до кінця місяця, за встановленими процедурами, вдалося лише відібрати одержувача коштів та погодити його у Мінрегіоні. Освоєння коштів, таким чином, «автоматично» переміщується на червень.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті. Ми працюємо для вас!