СІМСОТ ПІЛЬГОВИХ МОЛОДІЖНИХ КРЕДИТІВ!

700 DOGOVIRСьогодні у Харківському регіональному управлінні Держмолодьжитла було укладено останній у поточному році пільговий молодіжний кредит за рахунок бюджету міста Харкова. Сума кредиту зовсім невелика тому що позичальник – Євген Волошин, ще не одружений.

Але ж, цей кредит виявився 700-им пільговим бюджетним молодіжним кредитом з початку нашої діяльності.

Перші кредитні угоди були укладені влітку 1998 року за рахунок бюджету Харківської області. У той час виділений мільйон гривень дав змогу надати 23 кредити. Протягом минулих десятирічь переважна більшість цих кредитів була повністю погашена. Але декілька угод ми обслуговуємо і зараз.

Окрім пільгових бюджетних кредитів, протягом 2003 – 2008 років молодь Харківщини мала змогу придбати власне житло, скориставшись банківськими кредитами з частковою компенсацією відсотків за рахунок держбюджету. За вказаний період було укладено 2376 таких договорів. Ще 21 молодіжний кредит було надано за рахунок власних коштів Держмолодьжитла.

Тобто тільки за державними та місцевими програмами забезпечення молоді житлом ми допомогли понад 3000 молодим сім‘ям отримати власну оселю. А, враховуючи, що з 2010 року реалізуються інші житлові програми серед учасників яких 30-40% складає молодь, ця кількість набагато більша.

Ми працюємо для вас. Слідкуйте за новинами.