ПОЧИНАЄМО КРЕДИТУВАННЯ ВПО ЗА НІМЕЦЬКІ КОШТИ.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ПЕРШОГО ВІДБОРУ!

     Вчора, 21 липня, відбувся перший в історії житлових програм відбір майбутніх учасників (позичальників Держмолодьжитла) за новим сучасним принципом, а саме за допомогою рандомного (випадкового) процесу.

     Такі умови містить  міжнародний проект «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

    Обсяг коштів першого траншу для надання кредитів складає 5 млн євро. За розрахунками організаторів цих коштів повинно вистачити на 150 пільгових кредитів. Саме стільки переможців мають можливість взяти участь в проекті.

  Цілком природно, що в результаті випадкового відбору кількість переможців по регіонам країни виявилась пропорційною загальної кількості місцевих кандидатів. Переважна більшість переможців це ті, що обрали столицю для майбутнього життя. А ось друге місце у довжині списку кандидатів посідає наша область. Станом на 20 липня ця кількість складала 2250 осіб.  Саме тому зі 150 переможців на Харківщину випало 22.

   Ми щиро вітаємо з цією вдачею усіх за цим переліком:
1          Гончарова Вікторія Миколаївна

2          Змієвський Андрій Вікторович

3          Золкін Дмитро Володимирович

4          Іноземцев Богдан Ігорович

5          Клименко Володимир Костянтинович

6          Коршко Олена Миколаївна

7          Костяніков Сергій Леонідович

8          Максимова Ольга Миколаївна

9          Норенко Сергій Сергійович

10       Овчаренко Руслан Русланович

11       Онофрейчук Микола Святославович

12       Пересьолкіна Віолетта Олександрівна

13       Підмогільна Ольга Вікторівна

14       Романков Ігор Олександрович

15       Свідерський Олександр Миколайович

16       Свістельник Олег Віталійович

17       Сердюк Галина Григорівна

18       Сосунова Олена Олегівна

19       Стєніна Надія Миколаївна

20       Тарасов Артем Сергійович

21       Тихомиров Сергій Вікторович

22       Топіло Катерина Іванівна

     Сьогодні з усіма переможцями обов‘язково зв‘яжуться наші фахівці щоб надати, у разі необхідності, додаткові консультації та поради, узгодити дати та час відвідування офісу регіонального управління. Запевняємо, що жодне ваше питання не залишиться без відповіді.

    На вибір об‘єкту кредитування та збір необхідних документів у вас, шановні переможці, є 20 календарних днів.

   Дехто вважає, що це дуже мало. Але дозволимо собі нагадати про грудень 2019-го року, коли на все про все у нас з кандидатами було лише 5 днів. І усі п‘ятнадцять пільгових кредитів за рахунок держбюджету були оформлені та видані до завершення бюджетного року. Таким чином, на тлі «грудневого квесту», майже тритижневий термін виглядає абсолютно реальним.

    Цілком можливо, що дехто з вас, обраних учора переможців, опиниться не зовсім готовим до отримання кредиту саме зараз? Нічого незвичайного та фатального у цьому немає. Практично за усіма напрямками нашої роботи спостерігаються відмови від, здавалось би, бажаної допомоги. Тому нагадаємо, що у разі відмови залишається можливість взяти участь у наступних розіграшах проєкту. Правда для цього потрібно буде знову подати заяву про намір, оскільки чинний індивідуальний ідентифікатор буде заблокований програмою, як використаний.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.