ПРО ВЕРЕСЕНЬ. ВІТАННЯ ТА ПОДЯКИ.

Закінчився перший  місяць осені. Як і попередні два місяця, вересень промайнув миттєво через безліч подій та напружену роботу.

vakcynuysya tut  Протягом місяця все навкруги зростало. Ставка НБУ, показник опосередкованої вартості спорудження 1 кв. м житла та, нажаль, кількість нових захворівших на COVID 19. Просто шокує статистика по Харківщині!

Наразі єдиний спосіб боротьби з коронавірусом — вакцинація та дотримання протиепідемічних заходів.‼

    Так кажуть усі офіційні інформаційні канали про коронавірус. Ми також дотримуємся цієї думки. Ще у липні на сайті Харківскої міської ради повідомили про попередній онлайн-запис на вакцинацію від COVID-19 через медичну інформаційну систему «Helsi». Потрібно лише перейти за посиланням helsi.me, вибрати один з доступних пунктів вакцинації в зручній поліклініці, забронювати дату і час, після чого буде відправлено sms-повідомлення з підтвердженням.

  Виріс на 1,9 млн. грн., у порівнянні з серпнем, і обсяг фінансування нових договорів. Загальна сума, використаних у вересні коштів склала 16,5 мільйонів гривень. За усіма напрямками роботи додалося ще 18 нових учасників.

    Багато часу та сил пішло на роботу з переможцям другого рандомного відбору на отримання «німецьких кредитів» для ВПО, який відбувся 31 серпня. На цей раз їх було 19. Но, кредити отримали знову лише 9 з них. Але ж це тема для окремого висвітлення. Зараз ми щиро вітаємо цих нових позичальників, які відтепер зможуть відчувати себе справжніми харків‘янами.

    Також вітаємо наших партнерів – будівельників та висловлюємо подяку за те, що раніше планових термінів, у вересні було завершено будівництво 6 житлових будинків, затверджених для участі у місцевих житлових програмах.

     Через ліквідацію ДАБІ у середині вересня з деякою затримкою було отримано сертифікати відповідності на завершені будівництвом об‘єкти, а саме:

будинок № 17 у житловому комплексі «Казка», вулиця Полтавський Шлях,186;

будинок №5 у житловому комплексі «Левада-2», вулиця Лісаветінська,2Б;

будинок №1, будинок №2 , будинок №4  та будинок №9 у житловому комплексі «Мира-3», пр-т. Московський (між вул. 12 Квітня та пр. Індустріальним)

Obyekty 09.2021

49 квартир у цих новобудовах отримають наші клієнти, зокрема за напрямками:

39 квартир за міською програмою будівництва доступного житла:
- молодіжне пільгове кредитування
         - 20;
- кредити учасникам АТО (ООС) 
             - 10;

- кредити працівникам бюджетних установ - 6;

- кредити ВПО                                                 - 2;

- банківський кредит з компенсацією %%     - 1.

10 квартир за обласна програмою надання підтримки учасникам АТО (ООС).

     Це радісна новина для учасників наших програм які невдовзі стануть власниками свого житла. Але ж для цього зараз треба зробити усі остаточні розрахунки за договорами, раніше укладеними, як із забудовниками, так і з нашим управлінням.

Бережіть себе та оточуючих! Залишайтесь живими!

Слідкуйте за новинами та оголошеннями на сайті.

Ми працюємо для вас.