ПРОЦЕС ПІШОВ... ДЯКУЄМО ЗА ПОРОЗУМІННЯ.

ДЯКУЄМО ВІДВІДУВАЧАМ!

    Сьогодні у 9:00 у Харківському регіональному управлінні Держмолодьжитла було розпочато прийом заяв про намір отримати пільговий довгостроковий кредит на придбання житла учасникам АТО/ООС та ВПО.

NN Zayava    Всупереч очікуванням, переважна більшість харків‘ян, бажаючих отримати кредит, обрала більш сучасний спосіб подання заяв. Час  відчинення управління очікували всього дві родини. Не спостерігається ознак ажіотажу .

   Усі працівники управління допомагають відвідувачам  (а це у більшості літні люди) заповнити анкети та заяви. Обідню перерву вирішили зробити  за «гнучким графіком». Максимальний час очікування для наступних відвідувачів не перевищує 5 хвилин.   Lena DG

  Одночасно здійснюється підготовка та укладання нових договорів для надання держпідтримки.

 

 

 

Ira rjnsultaciya       Також проводяться останні у цьому році традиційні групові консультації для тих, хто записався ще до об‘явлення «надзвичайного стану». Для забезпечення трьох паралельних процесів довелося декілька змінити розміщення меблів та задіяти кожний куточок приміщень.

   Ми щиро вдячні тим сотням заявникам, які вже надіслали та продовжують надсилати свої анкети на електронну пошту. Це лише завдяки вашому цивілізованому вибору ми отримали можливість налагодити свою роботу у достатньо складних умовах.

   Нажаль не усім вдячні. Обробка заяв (четвертий паралельний процес) розпочалась з самого ранку і зараз опрацьовано понад 100 заяв. Виявляється що частина заяв та анкет не будуть зареєстровані через суттєві порушення інструкції про заповнення або невідповідність умовам Порядку. Наприклад, знайшовся винахідник, який, взагалі, переробив встановлену форму анкети члена сім‘ї кандидата під свою власну ситуацію. Хтось на нашу пошту надіслав заяву, адресовану іншому РУ, хтось має намір отримати житло у столиці, перебуваючи саме у Харківському реєстрі…  Також,  безумовно, не зможуть бути зареєстровані  нічні та ранішні заяви, навидь, якщо вони надійшли у 08:59. Про це вчора було застереження!

    Ми зробимо усе можливе, щоб завтра зранку усі зареєстровані в нашому управлінні заяви були оприлюднені на сайті.

 

 Ми працюємо для вас. Слідкуйте за новинами.