ЩОРІЧНА НАРАДА

Вчора 29 березня відбулася нарада за підсумками роботи Держмолодьжитла у 2020 році.

2 ShefyЗаплановану раніше у традіційному форматі зустріч керівництва Фонду, директорів регіональних управлінь та керівників структурних підрозділів центрального апарату Держмолодьжитла через поширення захворюваності на COVID 19 довелося проводити у режимі онлайн конференції. І хоча і бракувало звичного живого спілкування колег, нарада була змістовною та конструктивною, як завжди.

Прозвучали доповіді керівників структурних підрозділів центрального апарату про підсумки та аналіз діяльності за результатами 2020 року, проведення фінансового моніторингу в Держмолодьжитлі, виконання плану заходів із діджиталізації в частині впровадження системи електронного документообігу та інше.

Більше інформації на сайті Держмолодьжитла або на сторінці у Фесбуці.

Кількісні показники роботи Держмолодьжитла за 2020 рік представлені у публічному звіті, з яким можна ознайомитися на сайті Фонду в розділі «Презентації» Загальні обсяги "виробництва" Держмолодьжитла у порівнянні з 2019 роком суттєво зменшилися через припиненняя фінансування із бюджету Держави. А ось видатки місцевих бюджетів, не зважаючи на карантинні ускладнення залишилися майже на рівні минулого року. Хоча в багатьох регіонах виявилися меншими від запланованого рівня.

Krayna 2020

За традицією, що склалася, було оприлюднено результати рейтингового комплексного оцінювання результатів роботи РУ за підсумками 2020 року. Рейтингова оцінка є інтегральною . Тобто складається із багатьох окремих кількісних та якісних показників роботи. Першим за показниками діяльності  стало Харківське регіональне управління. На другому місці – Полтавське РУ. Ця ситуація залишається не змінною вже декілька років поспіль. А ось на третю сходинку повернулось Миколаївське регіональне управління, трошки посунув  Волинських колег. Декілька РУ продемонстрували покращення результатів у порівнянні з минулорічними показниками роботи. Рейтингова комісія, зокрема додала балів Черкаському та Чернігівському регіональним управлінням.

Нарада продовжилася представленням стратегічних напрямків роботи регіональних управлінь на 2021 рік та обговоренням питань, поставлених регіональними підрозділами Держмолодьжитла. Запланований попередньо формат наради розраховувався на два дні. Тому, хоча захід тривав протягом майже всього робочого дня, не усі регіони встигли поділитися з колегами своїми питаннями. В роботі зробили перерву до наступного тиждня.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.