ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ! ОЧІКУЄМО КОШТИ.

 

Шановні відвідувачі нашого сайту!

Шановні харків‘яне, внутрішньо переміщені особи, учасники бойових дій в зоні АТО/ООС та усі, зацікавлені у нашій роботі!

       По-перше повідомляємо, що усі видатки на фінансування житлових програм, що були передбачені в бюджеті міста Харкова та Харківської області були у повному обсязі виділені та практично усі використані за призначенням. Детальну інформацію ми, як завжди оприлюднимо декілька пізніше. В цілому місцеві житлові програми 2019 року виконані!

      А ось державне фінансування тільки набирає обертів настільки, що зробить грудень несамовито спекотним.

      За планами у грудні надійде понад 20 (!) мільйонів гривень для надання держпідтримки на будівництво доступного житла. Це рекордна сума за весь час роботи нашого управління.

    Це довгоочікувана допомога десяткам сімей. Але це десятки договорів, сотні або тисячі документів, які треба зібрати учасникам, перевірити нашим співробітникам та надати на перевірку та  розгляд комісії Мінрегіону відповідно до вимог законодавства.

     І на опрацювання залишається лише чотири тижні! Неймовірне навантаження і відповідальність за результати, які в певній мірі залежать і від кандидатів на отримання держпідтримки.

    У той же самий час, як вже повідомлялось, розпочнеться втілення абсолютно нового проекту пільгового кредитування учасників АТО/ООС та ВПО. До цього часу не оприлюднено текст порядку надання цих кредитів, що не дає змогу надати вичерпні відповіді на чисельні звернення зацікавлених громадян. При цьому ми обслуговуємо понад тисячу раніше укладених за різними програмами договорів. Напруга постійно помітно зростає.

  В такій ситуації, з метою забезпечення максимальної ефективності та якості наших послуг, тобто витратити за цільовим призначенням усі бюджетні кошти у таки стислі строки, ми вимушені переформатовати звичні робочі процеси. Можна вважати, що ми протягом грудня об‘являємо «надзвичайний стан», а саме:

1     1.У ГРУДНІ ВІДМІНЯЮТЬСЯ ПЕРВИННИ ГРУПОВІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЩОВІВТОРКА.

2    2.  ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ДЕРЖПІДТРИМКИ НА БУДІВНИЦТВО ДОСТУПНОГО ЖИТЛА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ, В УЗГОДЖЕНИЙ ЧАС.

3    3.ПРИЙОМ ЗАЯВ, ЗАПОВНЕННЯ АНКЕТ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ УЧАСНИКАМ АТО/ООС та ВПО БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЯ ПЕРЕВАЖНО ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ.

4  4. УВАГА! ВІДВІДУВАЧИ БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ЗАПИСУ ТА ТАКІ, ЩО НЕ З‘ЯВИЛИСЯ В УЗГОДЖЕНИЙ ЧАС, ОБСЛУГОВУЮТЬСЯ У ПОРЯДКУ «ЖИВОЇ ЧЕРГИ» ВІЛЬНИМИ ФАХІВЦЯМИ, У РАЗІ ІХ НАЯВНОСТІ.

5  5. ПРОХАННЯ! НЕ ПРИВОДИТИ МАЛОЛІТНІХ ДІТЕЙ. ЦЕ, В ПЕРШУ ЧЕРГУ,НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ ІХ ЗДОРОВ‘Я (значне скупчення людей в тісному приміщенні).

 Сподіваємось на порозуміння.

Ми працюємо для вас. 

Слідкуйте за новинами