СТО ДОГОВОРІВ З ПОЧАТКУ РОКУ.

100 20    Сьогодні, 6 серпня в нашому управлінні відбулась подія, про яку ми, за звичаєм, із задоволенням повідомляємо усіх відвідувачів нашого сайту.

Укладено сотий з початку поточного року договір!

   У минулому році це сталося 9 серпня. Різниця не велика. Тобто, попри пандемічні ускладнення, ми не здаємо позицій і працюємо практично у звичному темпі.

   На цей раз «ювілярами» виявилася молода родина. Олег та Юлія разом з 2011 року. Через місяць їх старшому сину виповниться 8 років. Подружжя і працює разом, у відомій міжнародній компанії експрес-доставки вантажів і документів. А ось мешкають в однокімнатній квартирі разом із батьками Юлії. Мріючи про другу дитину, молоді люди уважно придивилися до умов Харківської міської програми молодіжного житлового кредитування, стали на квартирний облік, потім були включені до Реєстру кандидатів. А дев’ять місяців тому народився молодший син.

    І ось відтепер, завдяки довгостроковому пільговому кредиту за рахунок бюджету міста Харкова, молода сім’я має впевненість у завтрашньому дні. Незабаром вони стануть власниками двокімнатної квартири у житловому комплексі «ГІДРОПАРК» , що будується на вулиці Шевченка потужною будівельною компанією АТ «Трест «Житлобуд – 1». Будівництво буде завершено до кінця поточного року.

100 2020

 

   Колектив управління щиро привітав «ювілейних» клієнтів а побажав злагоди та тепла у власній оселі, здоров‘я і миру.

   Того ж ми бажаємо усім нашим відвідувачам, і кандидатам, і учасникам житлових програм.

Ми працюємо для вас.

Слідкуйте за новинами