СТРАТЕГИЧНІ СЕССІЇ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Вчора, 14 лютого почалася робота стратегічних сесій Держмолодьжитла. Протягом тижня директори усіх регіональних управлінь спільно з членами правління і керівниками підрозділів центрального апарату Фонду відпрацьовуватимуть плани роботи своїх РУ на 2019 рік, стратегічні плани розвитку до 2020 року. Також будуть підбиті підсумки роботи у 2018 році по кожній області.

- Загальним результатом стратегічних сесій повинно стати підвищення якості роботи усіх підрозділів і регіональних управлінь Держмолодьжитла відповідно до очікувань сотень тисяч українців, які потребують підтримки держави і місцевої влади у придбанні власного житла, - наголосив голова правління Фонду Сергій Комнатний.

Kollage Strat 

 

Сьогодні своє бачення стратегії розвитку  Харківського регіонального управління Держмолодьжитла представив директор – Олександр Вензель. Хоча управління останні роки демонструє зростання обсягів в реалізації програм і є визнаним лідером, залишається достатньо питань для обговорення з колегами  та керівництвом.Це і підвищення рівня інформатизації робочих процесів, і використання сучасних телекомунікаційних технологій при роботі з клієнтами, і забезпечення доступності до управління та житлових програм особам з особливими потребами тощо. 

Найважливішею стратегічною ціллю, вважає Олександр Вензель, - зберегти та примножити потенціал управління. А це можливо за умовою, що Стратегія розвитку Харківського регіонального управління цілком узгоджується зі стратегіями розвитку міста Харкова та області.  Тому що 90 відсотків  ресурсного забезпечення програм здійснюється  саме із місцевих бюджетів.

  Також регональна стратегія цілком узгоджується  із завданнями, які ставить перед собою Держмолодьжитло. Як довели останні роки - відсутність адекватного державного фінансування житлових програм лише зробило Держмолодьжитло міцнішим. І проведення стратегічних сессій зайвий раз це підтверджує. Керівництво установи, спираючись на фахівців - практиків у регіонах, поступово, крок за кроком намагається досягти нових результатів. А загальні підсумки минулого року демонструють, що Держмолодьжитло  набирає обертів.