У Харкові продовжується іпотечне кредитування за міською програмою

У третьому кварталі 2023 року відділення Держмолодьжитла «Харківське регіональне управління» продовжило продуктивну співпрацю з Харківською міською територіальною громадою. Завдяки фінансуванню з бюджету міста Харкова у липні 2023 року три сім’ї отримали пільгові житлові кредити на вигідних умовах.

Сума фінансування за цими кредитами склала 3,6 млн грн.

Житло придбане за програмами:

-          кредитування молодих сімей і одиноких громадян за рахунок коштів місцевих бюджетів;

-          кредитування працівників бюджетних установ міста Харкова.

Однією із родин, яка отримала молодіжний житловий кредит, стала сім’я Вікторії Нікітіної, яка працює бухгалтером і самостійно виховує сина. Вікторія власного житла не мала, мешкала з батьками, проте мріяла про власну домівку. Після консультації у фахівців місцевого відділення Держмолодьжитла вона стала на чергу за міською програмою. І ось за два роки Вікторія стала господинею омріяного житла.  

nikitina

Також власниками оселі стала сім’я Володимира Гацька, який разом із дружиною виховує дитину. Володимир уже тривалий час працює озеленювачем у комунальному підприємстві. 2019 року вирішив встати на чергу на отримання житла за міською програмою для працівників бюджетних установ. І от його мрія здійснилася. Нещодавно родина відзначила свято – день народження дитини, якій виповнилося 10 років. Довгоочікувана квартира стала чудовим подарунком малечі.

gasko

Нагадаємо, придбання цими та іншими харків’янами власного житла стало можливим завдяки злагодженій і конструктивній співпраці Харківської міської громади і регіонального відділення Держмолодьжитла.

Щиро вітаємо позичальників, бажаємо мирного життя й затишку у їхніх нових домівках!