УКЛАДЕНО ОСТАННІЙ ДОГОВІР 2018 РОКУ!

УКЛАДЕНО ОСТАННІЙ ДОГОВІР 2018 РОКУ!

  У серпні ми повідомляли про укладання сотого з початку року договору. І ось, на завершення напруженої річної роботи колективу управління, виявилось що кількість учасників усіх житлових програм на Харківщині з того часу збільшилась ще на 100.

   Укладено останній у 2018 році 200-й договір. Молода родина отримала безповоротну фінансову субсидію (так звану «держпідтримку») на будівництво житла за рахунок Державного бюджету.

200.SIDORENKI 2jpg

 

    У 2014 році Марина та Дмитро разом з малолітнім Максимом були вимушені покинути рідний Донецьк і опинилися у Дніпрі. Там три роки тому і народилася молодша донька - Ольга. А коли у 2017-му голові родини запропонували роботу у Харкові, вони не вагаючись прийняли рішення про черговий переїзд.  Під час укладання договору Марина розповіла, що Харків ще у мирні часи сподобався подружжю . Але ж тоді вони і уявити не могли, що колись стануть харків‘янами…

      До нашого управління Дмитро з Ольгою звернулися 4 грудня минулого року, коли надали документи щодо участі в програмі «Доступне житло» та зареєструвалися у списку кандидатів. І от зараз молода сім’я обрала свою нову квартиру. Оскільки будівництво було завершено у вересні очікувати новосілля довго не прийдеться.

      А ще маленькі Оля та Максим отримали святкові подарунки від святого Миколая.Сподіваємось, що для них Харків стане рідним містом.

    Ми щиро бажаємо добробуту,  Любові і Миру цій чудовій родині, як і усім іншим нашим клієнтам.

     А ще більше бажаємо,  щоб якнайскоріше були прийняті необхідні сталі рішення для розв’язання житлових  проблем не сотень, а сотень тисяч українців.