ВАЖЛИВА ВАША ДУМКА!

Шановні відвідувачі нашого сайту,

Вчора на офіційному сайті Держмолодьжитла було оприлюднено таке повідомлення:

Шановні друзі!

Для того, щоб державна житлова політика була якомога більше орієнтованою на реальні потреби людей, для вивчення і узагальнення думок громадян щодо їхніх очікувань від житлової політики держави ми проводимо опитування «Зв'язок світоглядних очікувань громадян з житловою політикою держави».

Результати опитування будуть представлені знеособлено, в узагальненому вигляді. Просимо вас приділити 10 хвилин часу і відповісти на запитання анкети. Ваші відповіді допоможуть зробити умови житлових програм зручними для вас і сприятимуть підвищенню її ефективності житлової політики держави.

Дякуємо вам за участь в опитуванні і спільну роботу над осучасненням житлової політики держави!


Пройти опитування «Зв'язок світоглядних очікувань громадян з житловою політикою держави»

Просимо усіх відвідувачів взяти участь в опитуванні (для цього треба піїти за посиланням та відповісти на декілька питань) , а також максимально залучити до нього своїх близьких, друзів та знайомих. Будь ласка використайте свої контакти у соцмережах та месенджерах задля поширення кола опитуваних.
   Можливо вам невідомо, але Україна залишилась останньою країною, що живе за Житловим Кодексом минулого сторіччя? Країні потрібна власна житлова політика, а не періодичні ПіАр – акції. Ми щиро підтримуємо будь-які ініціативи керівництва Держави, спрямовані на  поліпшення житлових умов населення, але зусилля повинні бути спрямовані на докірну зміну законодавства. Потрібна ваша участь!

   Наперед вдячні за небайдужість.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.