ВІДНОВЛЕНО МІСЬКЕ МОЛОДІЖНЕ КРЕДИТУВАННЯ!

Шановні відвідувачі! 

     Нарешті багатомісячна робота з відновлення реалізації Харківської міської програми будівництва (придбання) доступного житла принесла перші результати. Підписані перші з початку війни кредитні договори. Це було непросто з низки причин. Але послідовна увага та підтримка з боку керівництва міста, в тому числі Харківського міського голови, незламність харківських будівельників, які не лише відновлюють зруйнований нелюдами рідний місто, а   й створюють нове житло, а також прагнення керівників Держмолодьжитла до відродження нашої діяльності забезпечили синергетичний ефект. І ось маємо результат. 

    Більше інформації на сайтах Харківської міської ради та Держмолодьжитлу

     Ті з вас, хто уважно стежив за новинами на сайті та розуміється на засадах реалізації Програми, мали відмітити, що перших кандидатів ми викликали три тижні тому. А потім ще двічі. Десятки тимчасових відмов та неявок. На жаль, війна змінила плани багатьох молодих сімей. Хтось фізично зараз не перебуває у місті. Хтось втратив роботу і доходи. Хтось взагалі переосмислив своє ставлення до придбання власного житла. Найгіршим результатом вимушеного через війну простою виявилося те, що частина кандидатів за віком втратили право на отримання пільгового молодіжного кредиту. 

VASILENKI     Аж розповімо про молоду родину, яка нарешті отримала довгоочікувану підтримку за рахунок бюджету міста.

     Кирило і Яна одружилися у 2017 році. З 2018 року мешкали у невеликій квартири на Північній Салтівці. Тоді й замислилися про власне житло. Отримавши консультацію наших фахівців, молодята у 2018 році стали на квартирний облік і були включені до реєстру кандидатів на отримання пільгового кредиту. А влітку 2020 року у цю родину прийшло щастя, на світ з'явився ще один маленький харків'янин – Марк Кирилович.

     Кирило, згадавши, як перед війною, прогулюючись сосновим бором уздовж вулиці Героїв Праці, вони з Яною дивувалися жвавим будівництвом на березі річки Харків сучасного житлового комплексу «Оазис» і мріяли про те, щоб ці будинки потрапили до Програми. Саме тому жодних вагань щодо вибору об'єкту кредитування не було. 

     У лютому минулого року війна завдала удару по власному бізнесу (Кирило – ФОП, працює в автотранспортній сфері). Незважаючи на тимчасову евакуацію на Полтавщину, главі родини вдалося у значній мірі зберегти джерело доходів. Навіть попри те, що Яна перебуває у відпустці з догляду за сином, офіційних доходів вистачило для отримання кредиту на придбання трикімнатної квартири. Найближчим часом будинок буде введено в експлуатацію і чудова сім'я стане власниками оази своєї мрії.

     У загальному ж підсумку – три надані кредити на загальну суму 4 741 350 грн.

     Дві інші сім’ї кандидатів (обидві освітяни, викладачі) обрали двокімнатні квартири у великому житловому комплексі «Казка», що будується Полтавським Шляхом. Назва також досить символічна. Погодьтеся, не кожен може стверджувати, що живе у казці. 

     За планами Харківського регіонального відділення Держмолодьжитла на червень – кредитування та за іншими напрямками Програми.

     Щиро бажаємо нашим новим клієнтам тепла та злагоди. А всім – скорішої Перемоги над врагом заради майбутньої безпеки та мирної Життя.

Слава Украине! Слава ЗСУ!

Любимо Харків. Працюємо для харків'ян.
Слідкуйте за новинами та оголошеннями.