ВІТАЄМО!

Animacija 2021   Вітаємо усіх наших колег! Минулий рік уявився достатньо складним та важким. Але ж, ми разом подолали виклики та стали більш досвідченими. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень. Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся з нами. Щастя, здоров'я і благополуччя вам і вашим родинам!

    Вітаємо депутатів Харківської обласної ради та Харківської міської ради. Вітаємо і тих ,хто вже багато років поспіль піклувався про місцеві житлові програми житлові, і тих, хто прийшов працювати наступні п’ять. Сподіваємось на таке ж глибоке розуміння та послідовну плідну співпрацю в пошуку сталих рішень для забезпечення достатнім, безпечним та доступним житлом мешканців Харкова та області.

    Вітаємо наших партнерів! Щиро дякуємо за співпрацю, за Вашу надійність,  за Вашу професійність. Нехай наступний рік буде щедрим на безмежне натхнення, яскраві успіхи, приємний смак перемоги  та дарує процвітання Вашим колективам, злагоду і здоров’я Вам, вашим сім’ям!

    Вітаємо багатотисячне коло учасників наших програм та ще більше коло кандидатів! Тепла, Любові та злагоди вашим родинам. І, безумовно, бажаємо щоб, як можна більше харків'ян отримали власне житло у новому році.

 

  Колектив Харківського регіонального управління Держмолодьжитла.

 

*Для оформлення статті використані матеріали сайту Plan B Photo