ВІТАЄМО З РЕЗУЛЬТАТОМ!

Ipoteka VPO 2021 10 04 13 50 44 

     Сьогодні було укладено перші договір купівлі-продажу житла та іпотечний договір з переможцями другого рандомного відбору у рамках міжнародного проєкту пільгового кредитування внутрішньо переміщених осіб.

      Хтось відомий та розумний  казав: « План, на який не вистачає коштів перетворюється на мрію». Здається, що це про наших сьогоднішніх героїв?

      Молоде подружжя, Юлія та Сергій через війну на сході внутрішньо перемістилися із Луганська до Харкова. Як і багато інших не одразу знайшли постійну роботу та наймане житло. Юля із жахом згадувала свою першу квартиру… Тісну, вологу, у напівпідвальному поверсі. Рік за роком вони мріяли про власну оселю. Природно, накопичити, навіть, працюючи зранку до ночі, неможливо. Тим більше в родині двоє діточок, син і донечка. Тобто є купа невідкладних витрат. Принципово іпотечний кредит Юлію та Сергія влаштовував.    Навчилися  офіційно заробляти більше середнього рівня. Цікавилися пропозиціями банків. Але ж, жодного разу їм не погоджували рішення через недостатню кредитоспроможність. Не дивно, оскільки реальні ставки банківських кредитів ще далеко не кожному, по прибуткам, посильні. Тому квартира в кредит залишалася мрією.

Ipotekf VPO 2021 10 04 22 47 45     І ось, перша вдача! Початок міжнародного проєкту! За роботою, подружжя легко могли не дізнатися про можливості отримати пільговий кредит. Подати заяву на участь у проєкті Юлію умовила приятелька Альона (на фото ліворуч), яка також є ВПО. Але ж Альона добре знайома з деталями програм, які реалізуються Держмолодьжитлом. Вона професійний ріелтор. І починаючи з грудня 2019 року допомогла знайти об‘єкт кредитування не одному кандидату на отримання пільгового кредиту для ВПО. Природно, що Альона одразу взяла опіку над подругою. Від часу перемоги у відборі до іпотечного договору сьогодні. Мабуть саме тому вони і стали першими у другому «турі»?

     Залишається лише побажати  вдачі Альоні у наступних відборах переможців.

      Відтепер у сім‘ї все буде інакше. Мрія здійснилася. Стала реальністю, оскільки знайшлися кошти. Умови кредиту дозволяють будувати нові реальні плани. Вони обрали квартиру в новобудові на Олексеївці і вже вирішують, як краще облаштувати її під потреби сина та доньки.

       Ми  щиро вітаємо Юлію та Сергія з остаточною перемогою у проєкті. Немає нічого кращого для нас ніж бачити щасливі обличчя молодих сімей, які завдяки нашій діяльності втілюють свої мрії в життя.

        І цей договір став найкращім подарунком колективу Харківського регіонального управління Держмолодьжитла в 25-й день народження установи, який ми сьогодні відзачаємо.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.