ВІТАННЯ ХАРКІВ'ЯНАМ!

Шановні харків’яни, відвідувачі та відвідувачки нашого сайту!

KhvRV 230823 STМи маємо честь привітати вас з усіма святами, які відзначаються сьогодні у нашому рідному Місті – Герої.

Харків’яни завжди вдячно пам’ятають усіх, хто творив історію міста, збагачував його традиції, розбудовував і боронив та визволяв від ворога, іноді навіть ціною свого життя. Сьогодні і 369 річниця міста і 60 річниця визволення Харкова від гітлерівських фашистів під час Другої світової війни.

 

Наш колектив  пишаєтся тим, що ми  живемо та працюємо у цьому чарівному, привітному та сонячному місті! Усі досягнення, здобутки, надбання Харкова — це результат щоденної праці, знань і талантів його жителів. Це свято і для тих, хто тут народився та зростав, і для тих, хто приїхав сюди, щоб залишитися назавжди. І день народження Харкова - завжди привід зізнатися йому в любові.

 

Незламний залізобетонний Харків – це Україна!

І це добре відчув на собі ворог наприкінці лютого минулого року, коли вдерся на мирні околиці рідного нам міста. Завдяки харків’янам їх підступні плани зірвані, військова техніка спалена вщент. А над містом майоріли державні прапори, надаючи наснаги героїчним силам наших захисників та віри у Перемогу мирному населенню. І ворог був відкинутий.

Під час контрнаступу українських сил на Харківщині восени 2022 року звільнили більшу частину окупованих територій області. Люди раділи захисникам, зустрічали їх оплесками та з прапорами, які берегли, попри загрози життю з боку російських загарбників.

Зараз прапор України знають та впізнають в усьому світі. З ним виходять на мітинги наші співвітчизники за кордоном. Його підіймають на честь перемоги наших спортсменів. Навіть на Евересті був розгорнутий прапор героїчної країни, яка виборює свою Свободу та захищає демократичні цінності від нелюдів.

MyCollages

Сьогодні у Харкові підняли найбільший та найвищий в країні прапор України. Офіційна церемонія  підняття головного державного символу країни розпочались із вшанування пам’яті тих, хто віддав життя за свободу та Незалежність України у війні проти російського окупанта. (відеозапис)

І неможливо не підтримати слова Харківського міського голови Ігоря ТЕРЕХОВА:

«Це символ демократії, перш за все. Це символ України. І це дуже знаково, що День державного прапора і День міста Харкова співпадають. І для нас це ще одна добра ознака того, що Харків – це Україна. Наш прапор завжди був на своєму місці. Він гордо реїв і реїть над українським містом – містом Харковом. Це самий великий прапор і флагшток, який є на Україні. І хочу привітати сьогодні всіх харків’ян, всіх мешканців міста Харкова. Незважаючи на те, де б вони не були. Чи вони тут у місті Харкові, чи вони у від’їзді.»

Ми працюємо для вас.
Слідкуйте за новинами та оголошеннями на нашому сайті.

Використані матеріали сайтів: ІНФОсіті, СУСПІЛЬНЕ НОВИНИ, Головне в Україні