Вибір житла розширюється

Collage Lev HTZ2 HTZ4

У минулому кварталі АТ "трест" Житлобуд - 1 "успішно закінчив будівництво цілого ряду житлових будинків. У тому числі і тих, які використовувалися в житлових програмах Держмолодьжітла. У строгій відповідності з укладеними договорами в 1 кварталі було завершено будівництво будинку №2 в ЖК" Архітекторів " на Олексіївці і будинку № 6 в ЖК" Миру - 4 "в районі станції метро" Індустріальна ". Але, крім цього достроково були закінчено ще два інших об'єкта програм. Це будинок № 7 в ЖК" Левада "(у ст. метро "Проспект Гагаріна") і будинок №3 в ЖК "Миру -1" (у ст. метро "Імені О.С. Масельського ").

   Таким чином на дуже популярне питання: "А як довго потрібно чекати кінця будівництва учасникам житлових програм?" багато харків'ян дадуть відповідь - "Кілька місяців". А деякі навіть - "Не більше тижня". І це правда. Тому, що останні договори на "дострокові" об'єкти укладалися зовсів незадовго до їх завершення.

Collage Nyt Mak Salt

 Для того, щоб учасники програм,  як і раніше, мали можливість вибору відповідної бажанням квартири будівельники приготували черговий пакет пропозицій. Пропозиції були розглянуті і схвалені реешеніем виконавчого комітету Харківської міської ради 28 березня. Всього в прорамми запропоновано включіть16 нових об'єктів житлового будівництва з різним ступенем строоітельной готовності. Але всі вони будуть завершені до кінця 2018 року.

Більшість нових об'єктів є продовженням тих же, знайомих 9-типоверхових комплексів - "Миру -1", "Миру - 4". У ЖК "Левада" учасникам запропонують квартири в 16-тіетажках. З'явилися і нові пропозиції економ-класу: ЖК "Ньютона" і ЖК "Веселковий" (проспект Льва Ландау).

  Найближчим часом, Одразу после проведення Держмолодьжітлом відповідного АНАЛІЗУ та укладання договорів между нашим управлінням та забудовника, нові об'єкти будуть запропоновані учасникам житлових програм.