ВИКЛИКАЄМО КАНДИДАТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ ДЛЯ УЧАСНИКІВ А Т О

Ми працюємо для вас.Відділення Держмолодьжитла «Харківське регіональне управління» повідомляє про наявність коштів для надання кредиту за рахунок бюджету Харківської міської територіальної громади та викликає наступних кандидатів з реєстру учасників АТО:

Порядковий №

Дата та номер  включення до реєстру

 

95

29.012020 №41

 

Вам необхідно протягом 5 робочих днів, починаючи з 02.11.2023 року, ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту до Відділення Держмолодьжитла “Харківське регіональне управління”

Важливо!!!

При поданні заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та надати документи згідно Порядку прийнятого рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 17.03.2021 № 168 (зі змінами) 

Нагадуємо, що:
Якщо протягом встановленого терміну кандидат не звертається за отриманням кредиту, Відділення Держмолодьжитла «Харківське регіональне управління» може звернутися до наступного кандидата у Реєстрі.

 

Враховуючи поточні обставини, ми наполегливо просимо вищезазначеного кандидата, якщо він, з будь-яких причин, зараз не має наміру отримувати кредит, надати нам відповідну заяву негайно. Це дозволить рухатися далі за списком кандидатів не очікуючи на п'ять днів. Дякуємо за розуміння.