ЯСКРАВИЙ ЛИПЕНЬ. ПІДСУМКИ.

 Piodsumok 10

    Дуже швидко минув липень. Головною подією цього місяця став початок фактичної реалізації обласної програми для учасників бойових дій в зоні АТО і ООС. Навантаження на управління помітно зросло. Було укладено  28 нових договорів за місяць. І це своєрідний рекорд поточного року. Тобто поступово темпи зростають. 

      Всього за сім місяців нашим управлінням було отримано 53,49 мільйонів гривень, з яких, на цей час, використано за призначенням  46,8 мільйонів гривень та укладено 90 договорів за усіма напрямками роботи.

   Детальніше:

2 довгострокових кредити на будівництво житла молодим громадянам за рахунок власних коштів Держмолодьжитла на загальну суму 1.12 мільйона гривень;

14 пільгових молодіжних кредитів було надано за рахунок бюджету міста Харкова. На це знадобилось 12,0 мільйонів гривень;

1 пільговий кредит на будівництво житла педагогічним працівникам на суму 670 тисяч гривень було надано за рахунок державного бюджету;

8 сімей з числа працівників бюджетних,   комунальних  або вищих навчальних закладів  Харкова отримали пільгові кредити на загальну суму 5,3 мільйона гривень;

19 пільгових кредитів надано учасникам бойових дій в зоні АТО на суму 12,5 мільйона гривень;

8 сімей внутрішньо переміщених осіб отримали пільгові кредити на загальну суму 4,95 мільйона гривень. Практично у повному обсязі використані заплановані на поточний рік кредитні ресурси.

21 сімей отримали держпідтримку (безповоротну грошову субсидію) на будівництва житла, з яких 2 за рахунок держбюджету (690 тис. грн.) а 16 за рахунок міста – 16 за напрямком 50/50 (витрачено 4,38 млн. грн.) і ще 3  за напрямком 40/60 (на суму 670 тис. грн.).

- 17 сімей учасників бойових дій в зоні АТО і ООС отримали підтримку на будівництво житла за рахунок бюджету Харківської області на загальну суму 4,52 мільйона гривень.

       Фінансування усіх програм триває в запланованому режимі. Є залишки на наших рахунках. На цей час йде підготовка та укладання чергових договорів.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями.

Ми працюємо для вас.