ЗАПРОШУЄМО ЧЕРГОВОГО КАНДИДАТА НА ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ ЗА КОШТИ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА!

Харківське регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє про наявність коштів для надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла на рахунку регіонального управління.

Наступний кандидат, який має намір отримати пільговий кредит для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла та подаВ заяву-анкету, а саме: 

  

48. Наумовець С.О.

49. Острась О.Е.

50. Коновалова М.А.

 

Вам необхідно  протягом 10 робочих днів ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту та комплект необхідних документів до Харківського регіонального управління Держмолодьжитла.

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте намір отримати кредит у поточному періоді, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Харківського регіонального управління Держмолодьжитла. 

Важливо!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла.

 

Харківське регіональне управління Держмолодьжитла проводить прийом громадян/відвідувачів у приміщенні виключно за попереднім записом за тел.   (057) 705-27-03; +38 050 353-16-53;  +38 067 127-61-37 за умови дотримання протиепідемічних заходів (дотримання соціальних дистанції, масковий режим тощо).

В той же час не будуть допускатись громадяни/відвідувачі, які мають ознаки респіраторних

захворювань або без наявності захисної маски.