ЗАТВЕРДЖЕНО ПЕРЕЛІК КАНДИДАТІВ ОБЛАСНОЇ ПРОГРАМИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО/ООС

1 Harnam27 вересня під керівництвом заступника голови Харківської ОДА Михайла ХАРНАМА відбулось засідання комісії, яка визначає список кандидатів і черговість їх участі в обласній Програмі надання підтримки учасникам антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил для будівництва житла в Харківській області на 2019-2021 роки.

«Соціальна ініціатива щодо забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил є вкрай важливою для нашого регіону. Її потрібно не лише реалізовувати, а й максимально поширювати, - наголосив Михайло Харнам. – Ми маємо допомогти з житлом усім тим, кому воно вкрай необхідне». 

Більше інформації на сайті Харківської ОДА

      Нагадаємо, що ця унікальна за змістом та обсягами допомоги учасникам бойових дій в зоні АТО розпочалась на Харківщині ще у 2016 році, коли керівництво області підтримало ініціативу громадської організації "СПІЛКА ВЕТЕРАНІВ АТО" .

      Зараз діє обласна програма для учасників АТО та ООС на 2019 -2021 роки. У бюджеті області на поточний рік для фінансування програми передбачені видатки в обсязі 15 мільйонів гривень. Десять мільйонів гривень вже практично використані. Як тільки на наш рахунок надійдуть  останні 5 мільйонів видатків обласного бюджету, ми розпочнемо роботу із новим, затвердженим переліком кандидатів.

Бережіть себе та оточуючих.

Вакцинуйтесь та носіть захисні маски!

Слідкуйте за новинами та оголошеннями на сайті. Ми працюємо для вас.