Є ДВІ СОТНІ ДОГОВОРІВ!

    Рік тому у спекотному грудні, коли зранку до глибокої ночі потрібно було розгрібати купи  документів аби впоратися із навалою державних коштів, ми просто не помітили, як трапилась така подія…     

     Зараз усе набагато спокійніше. Тому, за звичаєм, із задоволенням повідомляємо усім відвідувачам нашого сайту про те, що

Укладено двохсотий з початку поточного року договір!

Kozachenki 1    Лише за чотири місяця ми подвоїли результати серпня. І сьогодні знову «ювілярами» виявилася молода родина. Павло та Марина Козаченки разом вже 10 років. Історія родини схожа на багатьох інших…

    Колись Павло із Балаклеї приїхав до Харкова, щоб навчатися у Харківському авіаційному інституті. Але ж отримав не лише гарну освіту, а і знайшов свою половину. Вісім років тому народилась дочка. П’ять років молодшому сину. Якщо попервах можна було, якось розмістися разом із батьками, то надалі молода родина вимушена була жити у найманій «однушці». Голова сім’ї працює інженером-механіком на підприємстві. А ось Марина, фахівець «Харківводоканалу», вже п’ять років доглядає молодшого сина, через інвалідність. Хлопець чудово розвинений у психологічному плані. Але ж, нажаль, не може самостійно ходити.

    І ось відтепер, завдяки довгостроковому пільговому кредиту за рахунок бюджету міста Харкова, молода сім’я має надію на краще. Незабаром вони стануть власниками двокімнатної квартири у житловому комплексі «ЛЕВАДА 2». Будівництво буде завершено вже наступного  року.  За словами молодої матері додаткова  кімната створює умови для повноцінної реабілітації сина.

   Колектив управління щиро привітав «ювілейних» клієнтів і побажав злагоди та тепла у власній оселі, здоров‘я і миру.

   Того ж ми бажаємо усім нашим відвідувачам, і кандидатам, і учасникам житлових програм.

 

P.S.  Фото надане з родинного архіву. Карантинні заходи (масковий режим та соціальна дистанція) у нашому офісі заважають  зняти урочистий момент підписання договору.

 

 Бережить себе та оточуючих!

Ми працюємо для вас.

Слідкуйте за новинами