ПРЕДОСТАННІЙ КРОК ДО ЦІЛІ

           Ми неодноразово торкалися теми опрацювання нового напрямку «Міської цільової соціально-економічнoї програми будівництва (придбання) доступного житла на 2011-2025 роки», а саме надання часткової компенсації відсотків за іпотечними кредитами банків. Ми роз‘яснювали, як деталі та відмінності цього виду бюджетної допомоги, так і причини, що ускладнювали рух до наміченої цілі. Зараз не будемо повторюватися. Пропонуємо переглянути наші публікації :

2020 - Й, ВСЕ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ! 31.01.2020р

НОВІ МОЖЛИВОСТІ МІСЬКОЇ ПРОГРАМИ.15.03.2020р.

Pidpysannya UGB       І  ось зараз повідомляємо, про те, що, незважаючи на усі ускладнення, пов‘язані із протиепідемічними обмеженнями, початок надання часткової компенсації відсотків наблизився ще на один важливий крок.

        Директор Харківської дирекції АБ «УКРГАЗБАНК» Алла ПИВОВАР та директор Харківського регіонального управління Держмолодьжитла Олександр ВЕНЗЕЛЬ підписали договір про співробітництво. Договором врегульовані основні умови та принципи співпраці сторін у процесі надання частини відсотків по кредитам отриманих громадянами, які перебувають на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов або у списку осіб, які бажають вступити до житлово-будівельного кооперативу у м. Харкові. До договору також додано, узгоджену сторонами, Інструкцію, яка відображає усі технологічні процедури, тобто відображає алгоритм надання компенсації від звернення бажаючого взяти участь в Програмі до отримання компенсації.

     Нагадаємо, що виконавчий комітет Харківської міскої ради затвердив Порядок надання часткової компенсації на початку лютого.      

      Відтепер до старту залишається останній крок. Фахівці з програмного забезпечення АБ «УКРГАЗБАНК» (у головному київському офісі) взяли в роботу цей алгоритм. І невдовзі робочі місця харківських фахівців банку будуть налаштовані на роботу за новою для банку програмою.

      Сподіваємось, що наступною новиною на тему «Часткова компенсація відсотків від міста Харкова» буде запрошення бажаючих.

      Нагадаємо, що ми продовжуємо працювати у максимально дистанційному режимі. Будь-які очні консультації не будуть здійснюватися до повного завершення карантинних обмежень. Звертайтеся з питаннями за  телефонами управління (працює «електронний секретар»), а краще відсилайте свої питання на нашу електронну адресу. Ми ж, зі свого боку зараз працюємо над підвищенням рівня інформаційного наповнення сайту.

Слідкуйте за новинами та оголошеннями. Ми працюємо для вас.